Beweegprogramma's

Bij fysiotherapie Snijders speelt bewegen een grote rol, vrijwel ieder onderzoek toont aan dat bewegen een enorm belangrijke rol speelt in het gezond blijven maar ook gezonder worden. Dat betekent dat zowel curatief als preventief er een groot (beweeg)programma aanbod is binnen de praktijk. Door op de menu items links te klikken kunt u meer lezen over het (beweeg)programma aanbod binnen de praktijk. Indien er vragen zijn welke niet beantwoord worden dan neem contact met ons op!

Zwangerfit

Wil je fit blijven tijdens je zwangerschap, je optimaal voorbereiden op je bevalling en zo goed mogelijk herstellen na je bevalling? Dan is ZwangerFit echt iets voor jou! NVFB-Zwangerfit is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw. Het is een actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding.

Lees meer

Fysiofitness

Fysiofitness is een ideale manier om op een verantwoordde manier onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut te werken aan uw kracht en conditie. Iedere deelnemer aan de fysiofitness traint aan de hand van een individueel oefenschema op de kracht en cardio apparatuur, afgestemd op eigen wensen en behoeften. De training duurt circa 1 uur, afhankelijk van het doel 1, 2 of 3 keer per week.

Lees meer

Artrose knie/heup

Voelen uw knie- of heup gewrichten stijf aan? Doet het ook pijn wanneer u wilt bewegen? Heeft u daardoor moeite met lopen? U zult denken dat het beter is om iedere lichamelijke activiteit te vermijden en daarmee pijn te verminderen. Wist u dat wanneer u artrose aan knie of heup heeft…

Lees meer

Chronische Pijnbehandelingen

Bij fysiotherapie Snijders bestaat de mogelijkheid om een behandeltraject te volgen voor mensen die last hebben van chronische pijnklachten. De insteek van het programma is vooral gericht op het leren omgaan met chronische pijn, en welke mogelijkheden er bestaan om hiermee om te gaan.

Lees meer

Fysiogym

Fysiogym is bedoeld voor iedereen die op een verantwoordde manier wil sporten onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Leeftijd is niet belangrijk, er zijn zelfs groepjes van 70 plus! Fysiogym vindt plaats in groepjes tot maximaal 10 personen.De les duurt 1 uur en begint altijd met een warming up van circa 10 minuten die in groepsverband wordt uitgevoerd. Heeft u interesse?

Lees meer

Groepstraining MS

De MS groepstrainingen worden begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut en zijn bedoeld voor mensen bij wie MS gediagnostiseerd is. Dit betekent dat er een verwijzing van de huisarts of specialist benodigd is. In veel gevallen wordt deze training dan ook door de zorgverzekeraar vergoed.

Lees meer

Neem contact op voor een afspraak of stel een vraag